previous arrow
next arrow
Slider

Vanvitelli house

The work is a project of an interior restyling: the goal was to preserve the existing structure, working on the space through the composition of new furnishings and surfaces.

In the living area the request was to reach a "palazzo" atmosphere, creating a very rich and decorative mood. the answer to the request has been  given through an absolutely contemporary language, entrusting the preciousness and richness exclusively to the materials and their surface treatment.

Two different palettes of materials have been selected for the living area and sleeping area, placed on two different levels.

Location
Naples - Italy

Type
Residential

Dimension
450 sq m

Date
2021

Teamwork
Alessandro Schetter
Emanuele Cicatiello
Maria Saviano
Francesco Napolitano
Maria Claudia Piccioli